Vestuviniai Žiedai

vestuviniai_ziedaiVestuviniai žiedai yra pagrindinis santuokos ir amžinos meilės, jungiančios du žmones, simbolis. Išsirinkti vestuvinius žiedus yra pakankamai sudėtingas darbas, kadangi reikia suderinti savo poreikius su gana didelėmis kainomis. Taigi, vestuvinių žiedų pirkimas turėtų būti apgalvotas ir protingas sprendimas.

Nuo ko prasideda žiedų paieškos

Vestuviniai žiedai labai intymus ir asmeniškas pirkinys. Jokiu būdu nepirkite jų atskirai. Santuokos žiedai yra šeimos simbolis, todėl atrankos ir pirkimo procesas turėtų būti bendras. Pirmasis žingsnis renkantis vestuvinius žiedus — apsispręsti dėl žiedų modelio. Vestuviniai žiedai būna patys įvairiausi: nuo paprastų klasikinių iki modernių ar vienetinių,dizainerių kurtų žiedų. Vestuviniai žiedai jus lydės visą likusį gyvenimą, todėl verta pamąstyti apie mados tendencijas. Klasika madinga visada. Todėl ir klasikiniai vestuviniai žiedai pasižymi šia tendencija. Tie, kas mėgsta išskirtinumus ir originalumą gali rinktis modernaus dizaino arba juvelyro kurtus žiedus. Tokie žiedai gali tapti jūsų vestuvių akcentu. Šiomis dienomis madinga rinktis skirtingų modelių vestuvinius žiedus. Tokiu atveju pora pasirenka jų charakterius atitinkančius žiedų modelius.

Renkantis vestuvių žiedus svarbu apsispręsti dėl aukso.

Vestuviniai žiedai gali būti pagamini iš įvairių spalvų aukso. Jis gali būti raudonas, geltonas, baltas, rausvas ar net juodas. Prekyboje gausu dviejų ar trijų spalvų aukso žiedų modelių. Madinga rinktis kelių spalvų žiedų modelius, nes jie atrodo prabangiau.

Įvertinkite kainą

Vestuvės yra nuostabi gyvenimo šventė. Tą dieną norisi, kad viskas būtų tobula. Vestuviniai žiedai taip pat ne išimtis. Tačiau, perkant žiedus nebūtina per daug išlaidauti. Stilingus ir prabangius vestuvių žiedus galima įsigyti ir už padorias sumas. Jei norite išskirtinio žiedo, kuris simbolizuotų būtent jūsų šeimą, pirkite paprastesnio modelio žiedus, bet išgraviruokite juos. Vidinėje žiedo pusėje galima įrašyti tai, ką jūs pageidaujate. Paprastai įrašoma sutuoktinio vardas ir vestuvių data, tačiau galima įrašyti meilės prisipažinimą, pirštų antspaudus ar net širdies plakimo dažnio kreives.